ДЕШЕВА ПОКРІВЛЯ БУДЕ КОШТУВАТИ ВАМ У ДВА РАЗИ ДОРОЖЧЕ

Всі ми знаємо спокусу низьких цін. Ми можемо заощадити гроші та витратити їх на щось інше. Іноді з таким підходом ми виграємо, але іноді — програємо.

ДЕШЕВА ПОКРІВЛЯ БУДЕ КОШТУВАТИ ВАМ У ДВА РАЗИ ДОРОЖЧЕ

 

ДЕШЕВА ПОКРІВЛЯ МОЖЕ ОБЕРНУТИСЯ ВЕЛИКИМИ ВИТРАТАМИ.

Це може трапитись не відразу, як, наприклад, у випадку дешевої іграшки, яка ламається в руках дитини, або куплена за безцінь вживана машина, яка вийде з ладу через кілька місяців. Недорога покрівля може прослужити 10 років і навіть трохи більше. Але коли вона починає втрачати свою красу та якість  і більше не зможе захищати наш будинок від опадів та інших природних явищ, витрати на ремонт або заміну даху можуть бути величезними! 

Більш ретельний розрахунок гарантує, що ви витратите свої гроші з розумом зараз, щоб у майбутньому вам не довелося платити більше.

 

ДЕШЕВІ ТА КРИХКІ ПОКРІВЛІ ТА ЇХ РИЗИКИ

 

  • Дешеві та низькоякісні покрівлі

Слід чітко усвідомлювати, що існує бітумна черепиця високої якості з тривалим терміном служби (біля 30 років), проте також багато дешевої та низькоякісної черепиці, яка може підвести вас раніше, ніж ви гадаєте. Навіть ультрафіолетові промені можуть пошкодити таку черепицю, а неправильне встановлення та природні явища можуть змусити вас міняти дах вже через 10 років після придбання. Ви ж не хочете витрачати гроші на новий дах кожні десять років?

Металочерепиця з тривалим терміном служби також можуть бути непоганим вибором, але придбання  черепиці низької якості може призвести до марних витрат. Сильний вітер може знести закріплені довгі (до 4 метрів) панелі покрівлі. Розширення та звуження покрівельних листів під впливом перепаду температур може бути настільки великим, що кріплення можуть ослабнути. Це, в свою чергу, призведе до зриву металевих листів, а також до утворення отворів навколо  елементів кріплення і, відповідно, до потрапляння вологи у внутрішні приміщення.

Перш ніж придбати неякісні вироби, знайдіть і перегляньте відповідну інформацію!

 

  • Крихкі покрівлі

Глиняна та бетонна черепиця дуже красив, але чи зможе вона захистити ваш будинок від екстремальних змін кліматичних умов? Сильний вітер може зірвати таку покрівлю, а дуже великі градини — розбити. То ж можуть знадобитись значні регулярні витрати на ремонт або навіть повна заміна даху, як, наприклад, у випадку граду в Словенії в 2018 році.

Бетонна черепиця не має відповідної міцності та не забезпечує належну стійкість до граду. Тривалий вплив вітру може спричинити атмосферне старіння, наростання моху та проникнення води через дах.

Перш ніж купувати крихкі продукти, знайдіть і перегляньте відповідну інформацію!

  

МІЦНЕ ТА НАДІЙНЕ ПОКРІВЕЛЬНЕ РІШЕННЯ

 

  • Істотні факти

Крихкі та недовговічні матеріали можуть не завжди відповідають сучасним будівельним вимогам, але існують і міцні покрівельні рішення, такі як корозієстійкі сталеві покрівлі. Вони захищені від іржі алюмоцинковими шарами, а від фізичного пошкодження -кам’яною крихтою, що робить їх не тільки винятково міцними, але й красивими на вигляд. Ці спеціальні покрівлі, такі як GERARD, можуть захистити ваш будинок протягом півстоліття навіть від ураганів і великого граду. Не дивно, що на покрівлі GERARD надається 50-річна гарантія.

 

  • Питання щодо встановлення

Вертикальні методи кріплення, наприклад, у випадку металочерепиці чи бітумної покрівлі можуть бути важкими й трудомісткими. Крім того, вони дозволяють вітру піднімати довгі листи й здувати її через дисбаланс високого тиску. У цей час унікальні методи горизонтального кріплення, що застосовуються до покрівель GERARD, роблять дахи неймовірно міцними та надають їм чудову стійкість до вітру. Крім того, кожна плитка GERARD кріпиться до конструкції даху 8 цвяхами, що робить її надстійкою проти ураганів, швидкість яких досягає 200 км/год. Посилання.

 

Ми готові допомогти вам розумно спланувати покрівлю вашої мрії, яка служитиме дуже довго.

 

Побачимось наступного разу!

Контактна інформація

Ми можемо вам чимось допомогти? Якщо так, заповніть, будь ласка, форму